1. Home
  2. Setup & Installatie
  3. Systeemconfiguratie
  4. Mappen en bestandsnamen

Mappen en bestandsnamen

Naam programmamappen

Gebruik geen speciale tekens of spaties voor de naam van de programmamappen.

Toepassingsbestand

Vanaf versie 12.2 start het programma met het toepassingsbestand "LogiKalStarter.exe". U vindt dit bestand in de programmamap van uw programma-installatie.

Tijdelijke map

De gegevensverwerking tijdens het gebruik van het programma vindt gebruikers specifiek plaats in een tijdelijke map.

• De tijdelijke map moet zich op een lokale opslaglocatie bevinden en moet minstens 80 GB vrije opslagruimte hebben.
  • Het pad voor de tijdelijke map is te vinden onder: {LW}:\Users{gebruikersnaam}{AppData\Local{OFCAS}}…..
  • Het verwijderen van de gegevens in de tijdelijke map wordt niet aanbevolen. Houd er rekening mee dat het programma de volgende keer dat het wordt gestart langer moet laden om de tijdelijke gegevens opnieuw aan te maken.

Netwerk delen en Windows-machtigingen

De server stelt het programma beschikbaar aan de clients door middel van netwerkdeling.

De Windows-gebruiker heeft lees-, schrijf- en wijzigingsrechten nodig op:

• Het netwerkstation waarop het programma is geïnstalleerd.
    • Netwerkstations van het programma moeten een stationsletter bevatten. Het toewijzen van een map zonder stationsletter is niet voldoende.
    • Het gebruik van de programmatoepassing via een UNC-pad is niet mogelijk
  • Elk bestand en elke map in de programmamap.
  • De tijdelijke map onder C:\UsersAppData{Local}OFCAS <- Lokale gebruiker
  • De map ORGATMP onder C:\ORGATMP

Bestandsextensies

De volgende bestandsextensies horen bij de Orgadata softwareoplossingen:

Bestandsextensies Omschrijving
B2L BIM to Logikal
L2B Logikal to BIM
LOB Orgadata Projectbestand
LOR Orgadata-Formaat voor Rasterprijslijsten
LUS Logikal Gebruikersaccount
O2D Order plaatoptimalisatie
ODB Orgadata Databank + CAD Export
OCD Orgadata CAD Tekening
OCM Machine-instellingsbestand / Machine-gegevensimport
OCT Orgadata CAD Tekening Template
OPN Orgadata Afdruk bestand
OPR Orgadata Status-Report
ORP > ODC Orgadata Projectdocument
OSE Orgadata (Serie-) Export Bestand
RED Rapporttemplate Importeren, exporteren van een rapportafgeleide
SAB Simple As BIM
SDC Orgadata Systeemdocument
XOSE Orgadata (Serie-) Import-bestand
UDC Orgadata Systeembestand
UFDEF Import-bestand voor vensterbeslag Winkhaus