1. Home
  2. Setup & Installatie
  3. Systeemconfiguratie
  4. Aanmeldservice

Aanmeldservice

Orgadata gebruikt voor het inloggen een aanmeldservice. Deze beheert de beschikbare licenties van alle Programmmodule en Koppelingen.

Instellingen aanmeldservice

• Klik op de startpagina op "Service & Onderhoud" > "Aanmeldservice ":
  • In het volgende venster kunt u instellen hoe en wanneer de aanmeldservice moet worden beëindigd:
  • Selecteer de optie "Vragen of service moet worden beëindigd" om een aparte melding te ontvangen om de aanmeldservice te beëindigen voordat het programma wordt afgesloten:
  • Selecteer de optie "De service direct afsluiten" om de aanmeldservice altijd te stoppen bij het afsluiten van het programma.
  • Selecteer de optie "De service niet afsluiten" om de service na een door u opgegeven tijdsperiode automatisch af te sluiten. Geef hiervoor onder "Tijdvak" in na hoeveel minuten van inactiviteit de aanmeldservice moet worden uitgeschakeld.