LogiKal thuis gebruiken

Bijzondere situaties
vereisen speciale maatregelen

De huidige situatie brengt aanzienlijke uitdagingen met zich mee voor de economie. Uit voorzorg verschuiven veel bedrijven hun individuele activiteiten naar het thuiskantoor. Om alle LogiKal gebruikers productief te houden, is Orgadata een betrouwbare partner en ondersteunt hen zelfs in deze uitdagende tijden. Daarom bieden we onze klanten verschillende manieren om LogiKal ook op hun thuiswerkplek te gebruiken.

Drie manieren om LogiKal op uw thuiswerkplek te gebruiken

We ondersteunen u graag met de volgende drie opties om LogiKal thuis te gebruiken:

In de volgende paragrafen presenteren we de varianten in detail.

Netwerk capabele server licentie

Bestaande network capabele serverlicentie

Als gebruiker van een LogiKal server dongle is het al mogelijk voor u en uw medewerkers om onze software LogiKal te gebruiken via toegang op afstand vanuit huis of een andere locatie.

Omzetting van een één gebruiker licentie naar een network capabele serverlicentie

Zet uw bestaande één gebruikers licenties eenvoudig om in een serverlicentie die geschikt is voor het netwerk. Dit biedt elk van uw LogiKal gebruikers volledige toegang tot uw projecten op hun thuiswerkplek.

Wij leveren u de serverlicentie voor een periode van 3 maanden (plus het begin van de maand) gratis. Na deze periode kunt u de serverlicentie eenvoudig verlengen met extra kosten.

Netwerk capabele één gebruiker licentie

Om u de mogelijkheid te geven om vanuit uw thuiswerkplek toegang te krijgen tot uw bedrijfsnetwerk met uw bestaande één gebruiker dongle, zetten wij deze om in een netwerk capabele één gebruiker dongle.

Lokale softwarelicentie

Als alternatief bieden wij u aan om LogiKal volledig zonder toegang tot uw bedrijfsnetwerk te blijven gebruiken. Hiervoor stellen we u een eenvoudig programma ter beschikking waarmee u uw LogiKal-installatie mee naar huis kunt nemen. We leveren de software dongle voor een periode van 2 maanden gratis. Na deze periode kunt u deze extra licentie eenvoudig verlengen met extra kosten.

Instructies

De volgende instructies helpen u om LogiKal op uw thuiscomputer in te stellen:

Info over Backup & Herstel
Info over de software dongle

Ons aanbod

Maak gebruik van ons aanbod en gebruik LogiKal ook vanuit uw thuiskantoor wanneer dat nodig is.
We ondersteunen u graag. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met onze salesmanager voor uw regio.

Uw contactpersoon

Heeft u hulp nodig met betrekking tot LogiKal?

Onze technische ondersteuning staat tot uw beschikking voor vragen over onze software. Onze medewerkers hebben allemaal ervaring in de branche en worden gewaardeerd om hun kundige respons. Wij bieden u alle ondersteuning die u nodig heeft voor uw dagelijkse werkzaamheden met LogiKal.

U kunt ons supportcenter bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 – 12:00 uur en van 13:30 – 17:00 uur.