Welkom bij support

Hoe kunnen wij u helpen?

Service Center

Wilt u contact met ons opnemen? Onze hotline is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12: 00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar support@orgadata.com

+31 (0) 582 333 920

Systeem vereisten

Client / pc’s voor één gebruiker

Een lokale installatie op een pc. Op elk werkstation is een afzonderlijke programma-installatie vereist.

Client server oplossingen

Bij een client-serveroplossing wordt een programma-installatie voor meerdere clients via en centrale locatie verdeeld.

Terminal Server-oplossing

Bij een Terminal-serveroplossing wordt een programma-installatie van meerdere gebruikers direct van de terminalserver gehaald.

Terminal Server-oplossing met delen van netwerken

Een combinatie van terminalserver en clientserver-oplossing via netwerksharing.

Technische informatie

Tijdelijke mappen, één gebruiker- en server-dongel, firewall-instellingen en netwerkverbindingen.

Downloads

Bestand Download
Alternatieve artikelen
Artikelgegevens
2D-optimalisatie
Glas
Restlengtes
Speciale prijzen
Aanvul artikelen
Aanvul optimalisatie

Tutorial Videos

Koppelingen & configurators