1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Rapport
  4. Geef rapporten weer in spreadsheets

Geef rapporten weer in spreadsheets

Rapporten kunnen zowel binnen het programma als in externe spreadsheets worden bekeken.

Rapporten in MS Excel

Om rapporten in MS Excel weer te geven, klikt u op de knop "Weergave" in het instellingenscherm van het betreffende rapport en selecteert u de optie "Weergave (Excel)".

Als u OpenOffice Calc voor de spreadsheet gebruikt, let dan op de instellingen in dit artikel: Rapporten in OpenOffice Calc.

Rapporten in Open Calc

Als u OpenOffice Calc voor spreadsheets gebruikt, maakt u de volgende instellingen om de rapporten correct over te dragen. Klik in Projectcentrum in het bestandmenu op Instellingen> "Verder instellingen"> Tekstverwerker.

In het Spreadsheetprogramma activeer de optie "OpenOffice Calc".

Om de instelling op te slaan, klikt u op de knop "OK".

Om rapporten weer te geven in Open Office Calc, opent u de instellingen van het rapport. Klik op de knop "Weergeven" en selecteer de optie "Weergave" (Excel)".