Eigen offerteteksten voor raambeslag

Dankzij uw feedback konden we de ingave van offerteteksten voor raambeslag verbeteren.

U kunt ze nu nog beter aanpassen aan uw behoeften.

Voor u betekent dit een aanzienlijk verbeterde weergave van de informatie op uw offerte.

Zo werkt het

Klik in bestandsmenu op “Instellingen” > “Offerte”.

Dubbelklik in de lijst onder op “Raambeslag/schuifelement” en selecteer onder “Layout” de optie “Artikelinfo”.

In de volgende stap wisselt u in de eigen databank. Klik op “Eigen databank” > “Serie ingave” in het bestandsmenu en selecteer “Raambeslag”.

Selecteer in het overzicht een raambeslag door erop te dubbelklikken.

Geef onder “Offertetekst” de tekst in die voor het raambeslag op de offerte moet worden weergegeven en sla uw ingave op.

Resultaat

Zowel in het overzicht van de offerteprijzen en -teksten als in het offerterapport wordt nu automatisch altijd de aangepaste tekst van uw offerte voor raambeslag weergegeven.