Systeemdatabank per gebruikersrecht deactiveren

(Informatie voor admins)

Bij een nieuwe installatie vanaf versie 11.4 is de systeemdatabank standaard verborgen.

Om de systeemdatabank weer te tonen, is de optie Systeemdatabank beschikbaar in de gebruikersrechten.

Hiermee kan worden geregeld of de systeemdatabank voor de betreffende gebruiker moet worden getoond of verborgen.

Wij raden u aan om de systeemdatabank altijd te verbergen als deze niet noodzakelijkerwijs nodig is voor de betreffende gebruiker.