Meerdere vaste- /losse afsteunpunten met doorlopende afstand vastleggen

U kunt de nodige tijd besparen met de uitbreiding van de functie voor vaste-/ en losse afsteunpunten in gevels.

Als de inbouwsituatie van de vliesgevel een gelijkmatige verdeling van de afsteunpunten over de verdiepingen mogelijk maakt, kan LogiKal 11.4 worden gebruikt om de afsteunpunten voor de vliesgevelstijlen in één stap te definieren en te bevestigen.

Zo werkt het

Creëer een vliesgevelpositie in de elementingave.

Klik in elementingave op „vaste-/ en losse afsteunpunten“.

Selecteer “Meerdere” in het volgende programmavenster.

Bepaal de referentiehoogte voor het positioneren van de afsteunpunten, geef de afstand tussen de afsteunpunten in en selecteer het afsteuntype.

Resultaat

De afsteunpunten worden gelijkmatig in de positie verdeeld.