90° Hoekstijlen met twee dekschalen voor vliesgevels

Moderne gebouwen kenmerken zich door een innovatieve binnen-/en buitensamenstelling met grote glas- en raamoppervlakken.

Een populair thema zijn de vliesgevels die in een hoek van 90° samenkomen. LogiKal 11.4 ondersteunt u afhankelijk van de beschikbaarheid in de databank, ook bij deze bouwvarianten.

Zo werkt het

Creëer een vliesgevelpositie in de elementingave.

Klik in de rasteringave aan de linkerkant op het punt “Segmenteren” en selecteer de stijl in de positietekening.

In het volgende programmavenster bepaalt u hoe de gevel moet worden gebogen.

Bijvoorbeeld, geef 90° in onder “segmenthoek”.

In de volgende stap selecteert u de profielen inclusief het hoekprofiel zoals gewoonlijk.

Resultaat

Nadat u alle profielen hebt geselecteerd, kunt u het resultaat bekijken in de doorsnede.