Rasteroverdracht vanuit andere posities

In de rasteringave is een kleine en zeer nuttige functie ingebouwd.

In 11.4 kunt u nu vanuit andere posities lijnmodellen invoegen. Vooral bij complexe posities is dit voor u een echte tijdwinst.  Met slechts een paar klikken kunt u het raster vanuit een andere positie overnemen.

Zo werkt het

Klik op “Als andere positie” in de rasteringave.

Selecteer de positie van waaruit u het rooster wilt overnemen en klik op de knop ” Positie selecteren”.

In de rasteringave wordt het basis lijnmodel zonder inzetstukken en profieltoewijzing ingevoegd.

U kunt hiermee verder werken zoals gewoonlijk.