Afzonderlijke profielverlenging voor deurinzetprofielen

De profielverlenging voor deurinzetprofielen kunnen nu onafhankelijk van de verlenging van het middenstijl profiel worden gekozen.

Zo kunt u de profielverlening nauwkeurig definiëren en de materiaalvereisten optimaliseren.

Zo werkt het

Creëer een positie met deur- en raamelementen in de elementingave.

Klik op “Profielverlenging” > “Afzonderlijk” in de elementingave.

Activeer in het volgende programma-venster de optie “Profielverlenging speciaal voor inzetprofiel” en geef de afmetingen voor de profielverlenging in.