Beslagsamenstelling globaal opslaan

Een uitgebreide functie in 11.4 helpt u uw ontwerpen verder te standaardiseren, het materiaalbeheer te optimaliseren en veel tijd te besparen. Inrichtingscombinaties kunnen nu over de projecten heen worden gebruikt als richtlijn voor uw bedrijf definieert. Alle gebruikers in uw bedrijf hebben toegang tot dezelfde standaarden.

Zo werkt het

Selecteer in het programmavenster voor de beslagsamenstelling een samenstelling en klik op de knop “Opslaan als globale standaard”.

Deze samenstelling is nu beschikbaar in het hele programma voor alle projecten.

U kunt de details zowel in de elementingave als onder “Eigen databbank” > “Deurbeslag” > “Eigen beslagsamenstelling” inzien.