Projectbeglazing importeren

Beglazingen uit uw eigen databank kunnen probleemloos worden overgenomen als projectglas en aangepast aan uw project.

Zo werkt het

Open het programma-venster voor de projectbeglazing onder “Project” > “Projectinstellingen” > “Vullingen”.

Om dit te doen, klikt u op de pijl naast de knop “Importeren uit” en selecteert u onder “Vullen” het type vulling dat u wilt importeren.

Stel het glas naar wens in en klik vervolgens op de knop “Opslaan”.