Adeco deurvullingsconfigurator: Technische tekeningen beschikbaar

In samenwerking met Adeco is een nuttige uitbreiding gerealiseerd voor de Adeco-deurvulgenerator.

De technische tekeningen voor de geselecteerde deurpanelen worden u automatisch per e-mail toegestuurd.

Zo werkt het

Om van deze dienst gebruik te kunnen maken, moet het e-mailadres worden ingevoerd in de LogiKal-gebruikersdatabank.

Klik op “Instellingen” > “Gebruikers” in het projectcentrum.

Selecteer een gebruiker met een dubbelklik en geef het e-mailadres in.

Maak vervolgens een positie aan met een Adeco-deurpaneel in de elementingave.

Nadat u het artikel heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail van Adeco met de technische tekeningen voor het door u gemaakte deurpaneel.