1. Home
  2. Interfaces
  3. Glas
  4. Pilkington Spectrum

Pilkington Spectrum

Vanaf versie 11.2 kunt u gebruikmaken van de glasconfigurator van Pilkington.

Instellen

Om deze configurator te kunnen gebruiken dient u zich met een e-mailadres te registreren op de website van Pilkington: http://spectrum.pilkington.com.

U voert dit e-mailadres als volgt in Logikal in:

Klik in het projectcentrum in het bestandsmenu op 'Instellingen' > 'Overige instellingen'.

Klik op het tabblad 'Online configurators'.

Voer uw e-mailadres in het betreffende veld in.

Gebruik

Klik in het bestandsmenu op 'Project' > 'Projectartikelen' > 'Projectglas'.

Selecteer onder 'Online-configurator' de optie 'Pilkington-Spectrum'.

De configurator wordt weergegeven in een nieuw scherm.

Aan de linkerkant kunt u een filter voor de glaseigenschappen instellen. Het resultaat van het ingestelde filter wordt aan de rechterkant weergegeven. Om een glas te gebruiken klikt u op een artikel aan de rechterkant.

In het volgende scherm kunt u het glas aanpassen.

Klik daarvoor rechtsboven op de knop 'Sluiten' om het glas te importeren in het projectglas van Logikal.

Gebruiken bij het invoeren van elementen

Bij het invoeren van glas onder Vullingen kunt u onder 'Projectglas' de optie 'Pilkington-glas' selecteren en in de betreffende positie toepassen.