1. Home
  2. Interfaces
  3. Glas
  4. Flachglas Markenkreis

Flachglas Markenkreis

De verscheidenheid in functieglas van verschillende leveranciers neemt toe. Daarom is het logisch om de technische glasgegevensvan de fabrikant direct toe te wijzen. Zo kunt u probleemloos doorwerken en behoren tijdrovende aanvragen naar glasfabrikant of -leverancier tot het verleden.

Klik in Projectcentrum op "Project" en selecteer onder "Project artikel" "Project Glas" uit. In het onderste gedeelte kunt u de knop "Importeren uit" vinden. Hier selecteert u de optie "Vlakglas" selecteren.

NL-Newsletter9-026

U komt automatisch bij Flachglas Markenkreis en u kunt de details van de verschillde beglazing inzien en in Logikal importeren.