1. Home
  2. Interfaces
  3. Deurvullingen
  4. Obuk Deurvullingen

Obuk Deurvullingen

De Obuk-deurvullingsconfigurator is nu direct in de glasingave van Logikal geïntegreerd.

Met deze nieuwe functie heeft u snel, veilig en direct, alle technische en commerciële gegevens van deze deurpanelenfabrikant tot uw beschikking.

In de glasingave onder vullingen selecteert u uw fabrikant en u krijgt daarmee directe toegang tot de online configurator. Eenmaal daar, gaat u naar de configurator-interface van Obuk en bouwt u de door de klant gewenste deurpaneel.

Zo werkt het
Selecteer een deurveld in de positietekening en klik onder "Vulling" op "Deurvullingen Obuk".

NL-Newsletter9-024

De deurvullingsconfigurator van Obuk opent zich.

Selecteer de vulling en de eigenschappen. Klik rechtsonder op "Verder" om naar het volgende ingavescherm te gaan.

Zijn de deurpanelen geconfigureerd dan worden de technische en commerciële gegevens teruggekoppeld naar Logikal, waar ze worden geïntegreerd in het element.
Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van de online configurator, kunt u bellen met de klantenservice van Obuk.