Clients / Standalone PCs

Clients / standalone pc’s

Met de client-installatie wordt een lokale installatie op een pc bedoeld.

Voor een pc gelden de volgende systeemvereisten:

Minimale eisen Aanbevolen
Besturingssysteem Windows 7, Windows 8
NET Framework vanaf versie 4.5.2
Windows 10
NET Framework vanaf versie 4.5.2
Processor Intel Core i5 of
AMD A10
Core i7 of
AMD Ryzen
Werkgeheugen 32 bit besturingssysteem 4 GB RAM
64 bit besturingssysteem 6 GB RAM
64 bit besturingssysteem 8 GB RAM
Harde schijf 50 GB vrij geheugen SSD 100 GB vrij geheugen
Aansluitingen USB USB
Resolutie 1280 pixels x 1024 pixels 1920 pixels x 1080 pixels

Opmerking!
Het programma is volledig functioneel als het voldoet aan de minimumvereisten. Voor een hogere werksnelheid raden we aan om SSD-harde schijven te gebruiken. Deze zijn veel sneller in verwerking dan conventionele HDD’s

Het programma wordt met een standalone-USB-dongle gelicentieerd. Deze ontvangt u samen met de programma-installatie. De USB-dongle moet voor de programma-installatie op uw pc aangesloten worden. Het stuurprogramma voor de dongle wordt standaard geïnstalleerd bij de programma-installatie.

Na de installatie heeft het programma een continue verbinding met deze USB-dongle nodig.

De programmamap voor een lokale installatie is standaard C:\Logikal.

De gegevensverwerking tijdens het programmagebruik vindt gebruikersspecifiek in een tijdelijke map plaats. Deze tijdelijke map moet zich lokaal op een harde schijf bevinden en moet minimaal 30 GB aan vrije geheugenruimte hebben.

Voor de programmamap en de tijdelijke map heeft de Windows-gebruiker rechten nodig voor lezen, schrijven en wijzigen.

Voor regelmatige updates, support en online-help heeft u een internetverbinding nodig.

Voor meer technische gegevens zie “Technische informatie“.