1. Home
  2. Setup & Installatie
  3. Systeem vereisten
  4. Terminalserver-oplossing

Terminalserver-oplossing

Een terminalserver-oplossing wordt aanbevolen, als het programma door meerdere gebruikers direct op de terminalserver gebruikt wordt. Hiervoor is een slechts één programma-installatie op een terminalserver nodig.

Terminalserver systeemvereisten

• Windows Server 2012 R2
  • Windows Server 2016
  • Windows Server 2019
  • Windows Server 2022
  • NET Framework vanaf versie 4.5.2

Algemene informatie

• Het programma wordt met een server-USB-dongle gelicentieerd. Deze ontvangt u samen met de programma-installatie. De USB-dongle moet voor de programma-installatie op uw terminalserver aangesloten worden. Het stuurprogramma voor de dongle wordt standaard geïnstalleerd bij de programma-installatie.
  • Na de installatie heeft de gebruiker een continue verbinding met de terminalserver nodig.
  • Aanroepen via software van derden zoals Citrix worden met inachtneming van alle in dit document vermelde eisen succesvol bij ondernemingen gebruikt. Voor de inrichting leveren wij geen support. Gevisualiseerde app-aanroepen, zoals via de Citrix XenApp worden niet ondersteund.
  • Voor regelmatige updates, support en online-help heeft u een internetverbinding nodig.
  • Voor meer technische gegevens zie “Technische informatie“.