1. Home
  2. Setup & Installatie
  3. Systeem vereisten
  4. Server

Server

Systeemvereisten voor server

• Windows Server 2016 of
  • Windows Server 2019
  • Windows Server 2022
  • NET Framework vanaf Version 4.7.2

Client-serveroplossingen

Een client-serveroplossing wordt aanbevolen als het programma via een centrale locatie naar meerdere clients moet worden verspreid. In dit geval wordt het programma op een server geïnstalleerd.

Terminal-serveroplossing

Een terminal server oplossing wordt aanbevolen als het programma door meerdere gebruikers direct op de terminal server wordt gebruikt. In dit geval wordt het programma geïnstalleerd op een terminal server.

Terminal-serveroplossing met netwerkdeling

Een combinatie van een Terminal-server en client-server oplossing is mogelijk.

• In een Terminal-server omgeving wordt een centrale programma-installatie gebruikt door een of meer gebruikers rechtstreeks op de server.
  • Clients kunnen ook worden gebruikt via een client-serveroplossing.