1. Home
  2. Setup & Installatie
  3. Homeoffice
  4. Software dongle

Software dongle

Als alternatief voor de gebruikelijke USB-dongles leveren wij ook software-dongles voor de thuiswerkplek.

Om een software dongle speciaal voor uw thuiskantoorcomputer te registreren, hebben we wat informatie van u nodig. Download hiervoor het volgende programma:

Installatie van een software dongle

Start het installatieprogramma en selecteer een taal.

Klik in het volgende venster op de knop ” Verkrijgen digitale handtekening”.

Vul de bedrijfsnaam, uw naam en e-mailadres in.

Klik op “Per e-mail versturen” om uw aanvraag direct naar onze verkoopafdeling te sturen.

U kunt de aanvraag ook als bestand opslaan en vervolgens handmatig per e-mail naar softdongle@orgadata.com sturen.

Onze medewerkers controleren uw aanvraag en sturen u een software donglebestand in V2C-formaat. Sla dit bestand op uw computer op.

Om het bestand in te lezen en uw LogiKal te activeren, klikt u op de knop “Software dongle installeren”.

Selecteer het V2C-bestand in het bestandsdialoogvenster en klik op “Openen”.

Klik vervolgens op de knop “Dongle controleren” om er zeker van te zijn dat de software-dongle correct is geïnstalleerd.

U kunt nu uw LogiKal starten zoals gewoonlijk.