1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Vliesgevels
  4. Segmentering

Segmentering

Vliesgevels kunnen nu ook in segmenten worden onderverdeeld.

Segmenten maken

Teken een vliesgevel.

Klik op Positiesegment.

Bepaal de segmentatiesoort.

Klik in een bereik op de liniaal om een nieuw segment te maken.

Klik op de knop Overnemen.

Boven de positie worden nu de afzonderlijke segmentnummers weergegeven. Klik op een van de nummers om het desbetreffende segment te laten weergeven en te bewerken.

Aanvulartikelen voor segmenten

Aanvulartikelen kunnen aan afzonderlijke segmenten worden toegewezen.

Voeg een nieuw aanvulartikel toe en selecteer onder Segmenttoewijzing het desbetreffende segment.

Segmenteringen in het projectcentrum

De afzonderlijke segmenten worden in het projectcentrum weergegeven.

Segmenten in afdrukken

De afzonderlijke segmenten worden op de afdrukken apart weergegeven.