1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Vliesgevels
  4. Profielconfiguratie kopiëren

Profielconfiguratie kopiëren

De nieuwe kopieerfunctie voor profielconfiguraties geeft meer zekerheid bij het construeren van vliesgevelposities. Vliesgevelprofielopbouw, invoeging, materiaalpakket en steunpunt kopieert u nu gemakkelijk evenals delingen, verlengingen, profieleigenschappen en vrije bewerkingen.

Voor het kopiëren van profielconfiguratie klikt u met de rechter muisknop op een vliesgevelprofiel. Selecteer in contextmenu onder „Kopiëren" de optie „Profielconfiguratie"

Om profielconfiguraties in te voegen, klik met de rechter muisknop op een vliesgevelprofiel. Selecteer in het contextmenu onder "Invoegen" de optie "Profielconfiguratie".

Een bijzonder highlight: Als u werkt met meerdere beeldschermen, worden de profielconfiguraties positie-overkoepelend gekopieerd.

In menubestand onder "Bewerken", vindt u eveneens de functie " Profielconfiguratie kopiëren".

Met deze functie kunt u met selectiebox of CTRL + muisklik profielconfiguraties voor meerdere stijlen en regels in één keer overdragen.

De volgende configuraties kunnen worden gekopieerd:

• Vliesgevelprofielopbouw
  • Invoeging
  • Materiaalpakket
  • Steunpunt
  • Deling
  • Verlenging
  • Profieleigenschappen
  • Vrije bewerkingen