1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. CNC
  4. Projectgerelateerde bewerkingen en machine-instellingen
  5. Machines Projectstandaard

Machines Projectstandaard

CNC-projectstandaard

Als u voor een project bepaalde machines wilt gebruiken of uitsluiten, kunt u dit via de projectstandaard doen.

Klik in het bestandsmenu op "Project" > "Machines" > "Projectstandaard".

In het bovenste bereik kunt u de machines selecteren, die gebruikt moeten worden.

In het onderste bereik kunt u de machines invoeren, die absoluut niet gebruikt mogen worden.

Aanwijzing: Als u hier geen gegevens invoert, gebruikt het programma automatisch de instellingen uit de CNC-bedrijfsstandaard.

CNC-profieltoewijzing

U kunt onder "Project" > "Machines" > "Profieltoewijzing" voor elk afzonderlijk profiel bepalen op welke machine dit moet worden bewerkt.

Dubbelklik in de lijst op een artikel en voer zaag en CNC in.

Aanwijzing: Als u hier geen gegevens invoert, gebruikt het programma automatisch de instellingen uit de CNC-bedrijfsstandaard.