Een projectmap aanmaken

Projectmappen zijn uitermate schikt voor het beheren van een groot aantal projecten. Om een ​​nieuwe projectmap aan te maken, klikt u met de rechter muisknop op de projectlijst en selecteer in het contextmenu onder “Nieuw” de optie “Projectmap”.

NL-2016-Projektverwaltung-004

Om projecten te verplaatsen van de hoofddirectory naar de nieuwe map klikt u in de werkbalk op “Verplaatsen” en verwijs naar de nieuwe locatie onder “Map”.

NL-2016-Projektverwaltung-006