Aanvulartikelen

Aanvulprofielen en aanvulonderdelen kunt U in dit scherm toevoegen.

Klik hiervoor op de functie “Nieuw” en geef de benogide gegevens in

Import uit andere positie

U kunt aanvulprofilen en – onderdelen ook van vorige posities invoeren.

Klik hiervoor op de functie “import uit vorige positie” en kies de positie uit waarvan gekopieerd moet worden.

Import uit gegevens

Aanvulprofielen en – onderdelen kunnen ook uit Excel- en XML bestanden geimporteerd worden.

Klik hiervoor op de functie “Import uit gegevens”.