Kleur van fabrikant integreren

Onze gebruikers hadden de wens om speciale kleuren van hun coater te integreren in het programma. Aan deze vraag willen wij graag voldoen. U kunt de kleurenschema van uw coater ingeven en het ontwerp en de calculatie van uw projecten als basis gebruiken. Hiermee calculeert u ook met de kleurenwereld  van uw eigen leverancier tot op de millimeter nauwkeurig.

Onder „eigen database“  -> „Kleuren“  kunt u het ingavescherm voor speciale oppervlakken vinden. Voer de coater, de kleurgroepen en de bijbehorende kleuren en hun specificaties in.

Newsletter 10 - NL - OberflaecheHersteller1

Deze gegevens zijn beschikbaar in de elementingave en in de calculatie.