1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. CNC
  4. Programmeer voorbeelden
  5. Plug bewerking

Plug bewerking

1. Bewerking aanleggen

Ga via "CNC-Databank"  naar "Bewerkingen"

Selecteer een serie.

Leg een bewerking aan voor een pluggat voor zijde 1.

Kies onder "Groeptype " de optie "Prof. verb. p/m".

De referentiezijde is de zijde naar de vleugel.

NLDubelbearbeitung001

Daarna legt u een bewerking voor een pluggat voor zijde 6 aan.

NLDubelbearbeitung002

2. Bewerkingsgroepen aanmaken

Kies onder "CNC- Databank" -> "Groepen" de betreffende serie uit.

Klik op de "Toevoegen" om een nieuwe groep aan te maken.

NLDubelbearbeitung003

Selecteer een fabrikant en geef een groepnaam voor de bewerking boven in.

Bepaal de serie waarin de bewerking moet worden gebruikt en kies onder "Type" de optie "Prof. verb. p/m." uit. Klik op "OK".

Open de nieuwe groep en geef de afstand in.

Geef het profiel in. In de overeenkomstige velden daaronder geeft u de bewerkingen in die u bij 1 hebt ingegeven. Sla de instellingen op.

NLDubelbearbeitung004

3. Wandaansluiting aanleggen

Leg onder "Eigen Databank" -> "Serie-ingave" -> "Wandaansluitings" een wandaansluiting aan.

Meer over deze thema kunt u vinden onder: Eigen wandaansluiting aanleggen. Ken de wandaansluiting toe aan de net aangelegde groep.

NLDubelbearbeitung005

4. Plug bewerking aanleggen

In de elementingave kunt u de wandaansluiting in het element menu onder "Wandaansluiting" selecteren:

NLDubelbearbeitung006

In de CNC-bewerking kunt u de bewerking controleren.

De sluitplaat beschikt door de ingave van de gegevens van de schroefverbinding (eigen databank, deurbeslag, sluitplaat) over een "exclusief bereik" In dit bereik worden alleen de bewerkingen  voor de sluitplaat uitgevoerd.

De plug bewerking wordt automatisch verschoven.