1. Home
  2. Interfaces
  3. Brievenbussen
  4. Allebacker brievenbusconfigurator

Allebacker brievenbusconfigurator

De Allebacker-brievenbusconfigurator werd geïntegreerd met het invoeren van glas in Logikal.

Met deze nieuwe functie beschikt u over u alle technische en verkoopgegevens van de brievenbussen van Allebacker.

Instellen

Om deze configurator te kunnen gebruiken hebt u een klantnummer en een accountmanager-ID van Allebacker nodig. Wanneer u niet beschikt over deze toegangsgegevens kunt u deze bij Allebacker aanvragen.

U voert deze toegangsgevens als volgt in het programma in:

Klik in het projectcentrum in het bestandsmenu op 'Instellingen' > 'Overige instellingen'.

Klik op het tabblad 'Online configurators'.

Voer uw toegangsgegevens in onder 'Allebacker'.

Gebruik

Open het glasinvoerscherm onder Invoeren van elementen.

Klik in de positietekening op het vlak waar u een brievenbus wilt integreren.

Selecteer onder 'Vulling' de optie 'Brievenbus Allebacker'.

Daardoor wordt de Allebacker-brievenbusconfigurator weergegeven.

Stel vervolgens stap-voor-stap de brievenbus samen.

Klik zodra u de brievenbus hebt geconfigureerd op de knop 'Project nu opslaan'.

Klik rechtsboven op het X-pictogram om de Allebacker-configurator te sluiten en terug te keren naar Invoeren van elementen.

U kunt nu de brievenbus met alle technische en verkoopgegevens in Logikal gebruiken.

Was dit artikel zinvol voor jou? Ja Nee 2