1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Databanken
  4. Kleur van fabrikant integreren

Kleur van fabrikant integreren

Onze gebruikers hadden de wens om speciale kleuren van hun coater te integreren in het programma. Aan deze vraag willen wij graag voldoen. U kunt de kleurenschema van uw coater ingeven en het ontwerp en de calculatie van uw projecten als basis gebruiken. Hiermee calculeert u ook met de kleurenwereld  van uw eigen leverancier tot op de millimeter nauwkeurig.

Onder „eigen database"  -> „Kleuren"  kunt u het ingavescherm voor speciale oppervlakken vinden. Voer de coater, de kleurgroepen en de bijbehorende kleuren en hun specificaties in.

Newsletter 10 - NL - OberflaecheHersteller1

Deze gegevens zijn beschikbaar in de elementingave en in de calculatie.