1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. CNC
  4. Tips & Tricks
  5. Globale CNC-bewerkingen in Project-CNC-Databank overnemen

Globale CNC-bewerkingen in Project-CNC-Databank overnemen

Bewerkingen die u nodig heeft in uw huidige project en reeds als standaard beschikbaar zijn of in een ander project al zijn aangemaakt, kunt u direct in het huidige project importeren. Daarmee vereenvoudigd u het werk met projectmatige bewerkingen aanzienlijk.

Klik in projectcentrum op "CNC-Databank" > "Bewerkingen" en selecteer een bewerking. Onderaan het programmascherm vindt u "In Project-CNC-Databank overnemen". Klik hierop en de geselecteerde bewerking wordt in de projectgerelateerde databank overgenomen.