1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Projectcentrum

Projectcentrum

Elk bedrijf ontwerpt haar eigen bedrijfsprocessen. Daarom hebben we in het projectcentrum verschillende delen ingebouwd die u kunt aanpassen aan uw werkproces.

Wanneer u het programma start voor de eerste keer, is het gebruikersprofiel als volgt ingedeeld:

NL-2016-Projektcenter-001

Aan de linkerkant ziet u een overzicht van de standaard uitdraaien. Deze zijn onderverdeeld in vijf gebieden Calculatie, Productie, Bestelling, Offerte / Factuur en CNC.

In het midden ziet u het prositie overzicht.

Aan de rechterkant ziet u de projectgegevens.

Wanneer u met de rechter muisknop klikt op één van de posities verschijnt er een context menu. In dit menu ziet u alle functies die beschikbaar zijn voor de positie.

Positie aanzicht

In de werkbalk vindt u de optie "Aanzicht". Hier kunt u schakelen tussen verschillende weergave van het positie overzicht.

NL-2016-Projektcenter-002

Details

NL-2016-Projektcenter-003

Kleine symbolen

NL-2016-Projektcenter-004

Middel symbolen

NL-2016-Projektcenter-005

Grote symbolen

NL-2016-Projektcenter-006

Lijst

NL-2016-Projektcenter-007

Artikelen