1. Home
  2. Interfaces
  3. Deurvullingen
  4. Adeco Deurvullingen

Adeco Deurvullingen

De Adeco-deurvullingconfigurator werd geïntegreerd met het invoeren van het glas.

Met deze nieuwe functie beschikt u over u alle technische en verkoopgegevens van Adeco-deurvullingen.

Instellen

Om deze configurator te kunnen gebruiken moet u beschikken over een registratiecode (een token) van de firma Adeco.

U voert dit token als volgt in Logikal in:

Klik in het projectcentrum in het bestandsmenu op 'Instellingen' > 'Overige instellingen'.

Klik op het tabblad 'Online configurators'.

Voer het token in onder 'Adeco'.

Gebruik

Selecteer bij het invoeren van het glas onder 'Vulling' de optie 'Adeco-deurvullingen'.

Daardoor wordt een nieuw scherm geopend met de gebruikersinterface van de configurator. Hierin stelt u uw eigen maatwerkpaneel samen met alle technische en verkoopgegevens van Adeco.

Om door alle programmascherm te navigeren, klikt u rechtsboven op de knop 'Volgende'.

Zodra u alle instellingen hebt gemaakt klikt u linksonder op de knop 'Offerte maken en gegevens overnemen'.

Bij de deurvulling vindt u dan bij glasgegevens alle technische en verkoopgegevens.

De documenten die door de Adeco-configurator zijn gegenereerd kunt u rechts in het projectcentrum vinden onder 'Documenten'.